Servis i prodavnica delova

20+ godina

Year Experience

Servis i delovi, sve na jednom mestu!

Dobrodošli u Modena Motors, vašu jedinstvenu destinaciju za sve potrebe vašeg vozila. Sa strašću prema automobilima i posvećenošću vrhunskom kvalitetu, Modena Motors pruža sveobuhvatnu uslugu koja objedinjuje servisiranje automobila i prodaju visokokvalitetnih auto delova.

Prodavnica auto delova Modena Motors u ulici Bulevar kralja Aleksandra 337, Beograd (Zvezdara) koja nudi sve vrste auto delova za motorna vozila marke Fiat, Alfa Romeo i Lancia, ali i Citroen, Ford, Peugeot, Toyota…

modena motors

4.9

Prosečna ocena od strane naših mušterija

Auto delovi najvišeg kvaliteta

Uz Modena Motors servis, ne samo da dobijate uslugu, već i partnerski odnos koji ceni vaše vreme, novac i sigurnost na putu.

Modena Motors Uživajte u slobodi vožnje s nama

Dobrodošli u Modena Motors – vašeg pouzdanog partnera u servisiranju vozila, gde se stručnost, predanost i vrhunska usluga susreću.

U našem servisnom centru, vaš automobil je u rukama iskusnih stručnjaka koji ga tretiraju s pažnjom i stručnošću.

Od redovnog održavanja do složenih popravki, naš tim majstora pruža vrhunsku uslugu koristeći najnoviju tehnologiju i originalne delove kako bi vaš vozni park ostao u vrhunskom stanju.

U našem prodajnom segmentu, Modena Motors nudi širok asortiman visokokvalitetnih auto delova. Bez obzira da li tražite rezervne delove za redovno održavanje ili dodatnu opremu za poboljšanje performansi, naša pažljivo odabrana ponuda obezbeđuje pouzdanost i dugovečnost.

 

SERVIS I prodavnica DELOVa

Održavamo vaš svet u pokretu

Auto delovi najvišeg kvaliteta
Scroll to Top