O Nama

Modena Motors - Snaga na Terenu, Pouzdanost u Pokretu

Firma Modena Motors bavi se dugoročnim najmom vozila koja su tipska za potrebe firmi, posebno vozila koja se koriste van puta. Za potrebe niskogradnje, sarađujemo sa najvećim kompanijama u regionu, poput NIS-a, Bechtel-Enke, Tashiapy itd. Naša vozila takođe se koriste na gradilištima, kao što su Moravski koridor i auto-put Kuzmin Sarajevo.

Osim off-road vozila (Dacia Duster N1 u floti od 40 komada, Ford Ranger, Nissan Navara), u okviru naše firme imamo i kamione četvoroosovince (Iveco Trakere iz 2022. godine). Tu su i radne mašine, kao što su Volvo 360 guseničari od 40 tona, utovarivač (Kamatsu od 25 tona sa kašikom od 5.5 kubika) i mini bus Iveco sa 22 sedišta za prevoz radnika.

Dodatno, posedujemo i prenosiva osvetljenja za gradilišta koja mogu obezbediti nesmetan rad u noćnim uslovima.

Šta Nas Čini Jedinstvenim:

  1. Flota Visokih Performansi: Naša flota vozila, koja uključuje off-road vozila, kamione četvoroosovce, radne mašine i mini busove, dizajnirana je da zadovolji najviše standarde performansi i pouzdanosti. Bez obzira na zahtevnost zadatka, Modena Motors ima vozilo koje će ispuniti vaše potrebe.

  2. Partnerstvo s Velikim Kompanijama: Ponosni smo na dugogodišnje partnerstvo sa vodećim kompanijama u regionu, uključujući NIS, Bechtel-Enka, Tashiapy, čime smo ostvarili značajan doprinos na projektima od regionalnog značaja, poput Moravskog koridora.

  3. Stručnost u Građevinskom Sektoru: Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju efikasnih i inovativnih rešenja. Razumemo izazove sa kojima se suočava moderna građevinska industrija i nastojimo unapređivati operacije naših klijenata.

Ostvarite Svoje Ciljeve uz Modena Motors - Gde Mobilnost Postaje Izvor Vašeg Uspeha.

Naši partneri

Scroll to Top