Kamioni i mašine

Zašto mi?

nAJBOLJA podrškA u industriji

Dobrodošli u Modena Motors, gde se posvećujemo teretnim vozilima i gradjevinskim mašinama, pružajući vrhunsku podršku u industriji.

Naša ponuda obuhvata širok spektar kamiona i gradjevinskih mašina, koje garantuju snagu, izdržljivost i efikasnost.

Bilo da vam je potreban kamion za prevoz ili gradjevinska mašina za obavljanje teških radova, Modena Motors je vaš partner koji vam omogućava da se suočite s izazovima industrije sa sigurnošću i pouzdanošću.

Sa Modena Motors, vaša gradnja i transport postaju pouzdane i efikasne operacije.

Volvo 360 sa kapacitetom od 40 tona, ove mašine omogućavaju bezbedno i precizno kopanje i premeštanje materijala na gradilištima svih veličina. Njihova guseničasta konstrukcija omogućava im kretanje po raznovrsnim terenima, čineći ih ključnim partnerom u postizanju optimalne produktivnosti.

Naš Kamatsu utovarivač od 25 tona sa kašikom od 5.5 kubika predstavlja vrhunac efikasnosti pri manipulaciji materijalima. Ova mašina nije samo snažna, već i izuzetno precizna, što je od suštinskog značaja u graditeljskim zadacima gde tačnost igra ključnu ulogu. Sa sposobnošću da brzo i sigurno premešta velike količine materijala, naš utovarivač je osnovna oprema na svakom gradilištu koje zahteva visok stepen tačnosti.

Svestrana oprema je ključna za neometan rad na gradilištima, posebno u uslovima smanjene vidljivosti. Naša prenosiva osvetljenja obezbeđuju dovoljno svetla da održite produktivnost i bezbednost tokom noćnih radova. Ne dozvolite da padanje mraka zaustavi vaš napredak – Modena Motors je tu da osvetli put do uspeha.

30+

vOZILA NA RASPOLAGANJU

VAŠ PARTNER U GRADNJI I TRANSPORTU​

Radne mašine Modena Motors nisu samo sredstvo za postizanje ciljeva; one su deo ekosistema koji pruža dugoročna i održiva rešenja za savremene građevinske izazove.

Naša ponuda obuhvata širok spektar kamiona i gradjevinskih mašina, koje garantuju snagu, izdržljivost i efikasnost.

Scroll to Top