RENT A CAR

Kvalitet usluge je ono što nas izdvaja

Dobrodošli u svet mobilnosti sa Modena Motors Rent-a-Car, gde se udobnost i praktičnost spajaju u jedinstvenom iskustvu iznajmljivanja vozila. Naša flota obuhvata raznolike modele, od elegantnih limuzina do snažnih teretnih vozila, pružajući vam slobodu da pronađete savršeno vozilo za svaku priliku.

Kada se odlučite za Modena Motors Rent-a-Car, odlučujete se za fleksibilnost i pouzdanost. Naše jednostavne i transparentne opcije najma prilagođavaju se vašim potrebama, bilo da je u pitanju kratkoročni izlet, dugoročni angažman ili specifični poslovni zahtevi.

Osim vrhunskih vozila, naša usluga iznajmljivanja prati se profesionalnim pristupom i brzim odgovorom na vaše zahteve. Bezbednost i zadovoljstvo klijenata su nam na prvom mestu, te se trudimo da vaše iskustvo sa Modena Motors Rent-a-Car bude bezbrižno i uživanje u vožnji.

Kada je mobilnost ključna, mi smo tu da vam pružimo ključeve. Izaberite Modena Motors Rent-a-Car i doživite slobodu kretanja bez kompromisa.

USLOVI

Željeno vozilo, u zavisnosti od Vaših potreba, možete iznajmiti kratkoročno (do 30 dana) ili dugoročno u trajanju od više meseci. Minimalno trajanje najma je jedan dan / 24 sata.

OSIGURANJE

Pravnu i materijalnu sigurnost obezbeđujete plaćanjem Osiguranja za štete na vozilu (CDW) i Osiguranja za krađu vozila (THW). Tarifni paketi uključuju pokrivanje štete na iznajmljenom vozilu i krađu vozila u toku najma (sa obaveznim učešćem u šteti / krađi do iznosa posebno propisanog za svaku grupu vozila). Prilikom iznajmljivanja vozila možete kupiti i dodatna osiguranja:

  • 1. Lično osiguranje vozača i putnika (PAI)
  • 2. Dodatno osiguranje za štetu na vozilu (SCDW)
  • 3. Dodatno osiguranje za krađu vozila (STHW)

ODGOVORNOST

Međusobna prava i obaveze Modena Motors Rent a Car-a kao Najmodavca i Vas kao Najmoprimca su precizno regulisana Ugovorom o najmu koji se potpisuje prilikom preuzimanja vozila. 

GORIVO

Automobil dobijate sa punim rezervoarom a troškove goriva sami snosite. U slučaju da ne vratite vozilo sa punim rezervoarom, utrošeno gorivo se naplaćuje prema Opštim i dodatnim uslovima najma vozila.

PREUZIMANJE I DOSTAVA

Vozilo možete preuzeti i vratiti na aerodromu ili Vašoj adresi BESPLATNO na teritoriji Beograda. Za isporuku u nekom drugom gradu se naplaćuje dodatno 1€/km.

NOĆNA ISPORUKA / PRIJEM: (21:00 – 08:00)

Naplaćuje se 15 € u dinarskoj protivrednosti. Praznicima isporuka i prijem vozila se takođe naplaćuje 15 € u RSD

GUBLJENJE KLJUČA

Za gubitak ključa naplaćuje se 150-300 €.

SAOBRAĆAJNE I PARKING KAZNE

Klijent je dužan da plati sve saobraćajne/parking kazne koje su nastale za vreme trajanja najma.

- SMART

15€/dan

- Limuzina economy

20€/dan

- Limuzina

38€/dan

- Hečbek premium

40€/dan

Modena motors rent a car

Dobrodošli u Modena Motors Rent-a-Car, gde mobilnost postaje jednostavna, pristupačna i prilagodljiva vašim potrebama.
Scroll to Top