Prodavnica delova

Lokacija Bulevar kralja Aleksandra 337, Beograd (Zvezdara)

Firma Modena Motors uspešno possluje od 2003 godine. Prodavnica auto delova Modena Motors u objektu, u ulici Bulevar kralja Aleksandra 337, nudi sve vrste auto delova za motorna vozila marke Fiat, Alfa Romeo i Lancia, ali i Citroen, Ford, Peugeot, Toyota…

U cilju što boljeg poslovanja i zadovoljenja potreba kupaca, nudimo veliki izbor auto delova i opreme najboljih svetskih brendova: amortizeri, filteri (ulje, gorivo, vazduh, kabina), akumulatori, svećica, grejači, motorna ulja i mnogi drugi proizvodi po minimalnim cenama. Mogućnost slanja robe pouzećem.

Garancija i kvalitet su ono što nas karakteriše.

Modena Motors se bavi i rentiranjem vozila. U našoj gami se trenutno nalazi 15 vozila Dacia Sandero, a u planu je proširenje voznog parka. Ostvarili smo uspešnu poslovnu saradnju sa više zadovoljnih klijenata.

Servis automobila

Lokacija Bulevar kralja Aleksandra 392, Beograd (Zvezdara)

U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila. Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.

Servis motora i skutera

Lokacija Bulevar kralja Aleksandra 392, Beograd (Zvezdara)

U servisu Modena Motors rade se i specifične popravke motocikala (ispravljanje ramova, viljušaka, felni, plastičarski radovi, farbanje, limarija, vulkanizerske usluge, varenje, obrade, hilznovanja,… ) i sve ostalo što je vezano za motocikle i skutere.