Prodavnica delova

Lokacija Bulevar kralja Aleksandra 337, Beograd (Zvezdara)

Firma Modena Motors uspešno possluje od 2003 godine. Prodavnica auto delova Modena Motors u objektu, u ulici Bulevar kralja Aleksandra 337, nudi sve vrste auto delova za motorna vozila marke Fiat, Alfa Romeo i Lancia, ali i Citroen, Ford, Peugeot, Toyota…

U cilju što boljeg poslovanja i zadovoljenja potreba kupaca, nudimo veliki izbor auto delova i opreme najboljih svetskih brendova: amortizeri, filteri (ulje, gorivo, vazduh, kabina), akumulatori, svećica, grejači, motorna ulja i mnogi drugi proizvodi po minimalnim cenama. Mogućnost slanja robe pouzećem.

Garancija i kvalitet su ono što nas karakteriše.

Modena Motors se bavi i rentiranjem vozila. U našoj gami se trenutno nalazi 15 vozila Dacia Sandero, a u planu je proširenje voznog parka. Ostvarili smo uspešnu poslovnu saradnju sa više zadovoljnih klijenata ali smo posebno ponosni na saradnju sa Naftnom Industrijom Srbije NIS ad.

Servis automobila

Lokacija Bulevar kralja Aleksandra 392, Beograd (Zvezdara)

U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila. Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.

Servis motora i skutera

Lokacija Bulevar kralja Aleksandra 392, Beograd (Zvezdara)

U servisu Modena Motors rade se i specifične popravke motocikala (ispravljanje ramova, viljušaka, felni, plastičarski radovi, farbanje, limarija, vulkanizerske usluge, varenje, obrade, hilznovanja,… ) i sve ostalo što je vezano za motocikle i skutere.